SMS-functies

Toestel gestolen? Dan zijn de eerste drie uren na de diefstal belangrijk.

Pickup Alarm heeft een aantal mogelijkheden om uw toestel te volgen en te localiseren. Alles is natuurlijk afhankelijk van of het toestel aan staat maar na uitschakelen, wat na/bij alarm zoveel mogelijk geblokkeerd is, en weer inschakelen is de app actief.

Het biedt de volgende sms-opties:

U kunt 3 nummers instellen welke u toestaat een smsbericht met een code te sturen naar uw gestolen toestel met het doel een response-sms of actie uit te voeren. Geen nummers is geen toestemming.

  1. Actuele locatie opvragen.
   Een willekeurig door u geautoriseerd persoon stuurt een sms naar uw toestel met de code, die persoon krijgt meteen een smsbericht terug met de huidige locatie van uw gestolen toestel.
  2. Stop alarmgeluid.
   Met deze code stopt het alarmgeluid op het gestolen toestel.
  3. Start het alarmgeluid.
   Hiermee wordt het luide alarmgeluid weer gestart op het gestolen toestel.
  4. Maak foto met frontcamera.
   Stuur een smscode naar uw toestel en er wordt een foto gemaakt met de frontcamera. Discreet, zodat de dief er niets van merkt.  De gemaakte foto wordt meteen per sms teruggestuurd door uw gestolen toestel naar het toestel wat de sms heeft gestuurd.
   Deze foto’s worden opgeslagen op onze server en zijn toegankelijk voor u door in te loggen op uw persoonlijke pagina met uw emailadres en registratiecode. Maximaal 5 foto’s kunnen worden opgeslagen. U kunt altijd foto’s verwijderen.
  5. Drie uur lang locaties bewaren.
   Tot slot wordt er door uw gestolen toestel gedurende 3 uur na de eerste alarmmelding elke 2 minuten de dan huidige locatie naar onze server gestuurd. De laatste 15 worden bewaard. Deze Google-Maps-koppelingen zijn beschikbaar in de persoonlijke omgeving op onze website.

De meest complete telefoonbewaker!!

Vraag locaties op. Bewaar 3 uur lang om de 2 minuten de locaties en bekijk de laatste 15.

Hiervoor logt u in op uw persoonlijke pagina.

Maak onbeperkt foto’s en bewaar of verwijder. Start of stop het alarmgeluid, etc,etc…

Start de GRATIS PROBEER PERIODE van TWEE WEKEN